Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

Neo Powder® Shampoo- A Cai Cai Diaktipkeun

Gambar produk 1Neo Powder® Shampoo- A Cai Cai Diaktipkeun
Gambar produk 2Neo Powder® Shampoo- A Cai Cai Diaktipkeun
Gambar produk 3Neo Powder® Shampoo- A Cai Cai Diaktipkeun
Gambar produk 4Neo Powder® Shampoo- A Cai Cai Diaktipkeun
Gambar produk 5Neo Powder® Shampoo- A Cai Cai Diaktipkeun
Gambar produk 6Neo Powder® Shampoo- A Cai Cai Diaktipkeun
Gambar produk 7Neo Powder® Shampoo- A Cai Cai Diaktipkeun

harga biasa $22.00

Rincian konsép

* Meuli 1 syo powder® sampo sareng urang bakal nyumbang 1 ka murangkalih di Uganda.

Neo Powder® Shampoo- A Cleanser Diaktipkeun Cai mangrupakeun konsép Neo dina perawatan rambut.

Shampoos tradisional ngandung ngeunaan 70% -80% cai. Kami mangrupikeun perusahaan anu munggaran ngadamel sampo anu didamel nganggo 100% bahan anu efektif.

Bubuk anu kentel ieu henteu ngagaduhan bahan pengawet sareng cocog pikeun sadaya jinis bulu. Formula cai diaktipkeun janten kabeungharan sareng beunghar anu mewah anu ngabersihkeun rambut sareng kulit sirah anjeun, ningkatkeun caang, ketebalan, warna sareng kakuatan tanpa ngaleungitkeun minyak alami rambut anjeun.

Kantun panawaran bubuk ka kulit sirah anjeun, urut, lather sareng cuci. Malikan deui upami diperyogikeun.

Pitur konsep:

Kafein sareng vitamin B3 (Niacin) merangsang kulit sirah sareng ngamajukeun tumuh rambut.
Asam hyururonik sareng vitamin B5 pikeun rambut langkung lengkep.
Cuka Apple Cider ngimbangkeun PH sareng nutup tutup rambut pikeun ngirut kulit.
Mangpaat konsép:
Léndong kalapa sadar sacara ékologis nyaéta lembut dina rambut sareng lingkungan.
Ngandung téknologi proprietary Adept ™ Complex pikeun rambut sénsitip, ngagurilap sareng disegerkeun.
Ngaleungitkeun kaleum séum sareng kokotor.
Enteng sareng anu ramah.
Seungit anu teu pikaresepeun mangrupikeun campuran hém sareng jahé anu beunghar.

Kumaha ngagunakeun konsép ieu:

Dina rambut garing - ngocok bubuk kana kulit sirah garing anjeun sareng meuseul lalaunan. Ieu ngamungkinkeun bubuk nyerep kaleuwihan minyak dina rambut anjeun. Tambahkeun cai sareng urut kulit sirah pikeun ditampi, teras bilas bersih.
Dina buuk baseuh - Ngocok bubuk sampo kana panangan anjeun. Tambahkeun cai kanggo dituang, teras meuseul kana rambut. Bilas beresih.
Catetan: Sapertos dina produk rambut anu sanés, Neo Powder ™ kedah dijaga dina tempat anu garing sareng garing lamun henteu dianggo.

Naon anu bener di jerona:

Aci jagong
Disodium Lauryl Sufosuccinate
Natrium Lauryl Sulfoacetate
Sodium Carboymethylcellulose
Cocamide MEA
Maltodextrin
Kacapi Protéin
Rice Protice
Hidrolisis Kolagén
Arang Diaktipkeun
kapein
Niacinamide
l-Leucine
l-Isoleucine
l-Valine (ranté cabang amino ésénsial cabang)
Sodium Hyaluronate (beurat multi-molekular)
Melanin
Cider apal Cuka
Rosa Centifolia (bubuk petal kembang ros)
D-Panthenol
Tocepherol Acétate
Minyak Wangi Alam
Ngandung Komplek Adri ™ Proprietary urang

Haruman:

Hemp sareng Jahé
bungkusan:
1x Neo Powder Shampoo Water-Diaktipkeun Cleanser
beurat Net: 40g
Kamampuh: 1.4 Oz / 41.4 ml

Kontribusi urang:

Proyék yatim Nyaka AIDS, memperkasa sareng ngarobih komunitas anu rentan sareng miskin di Uganda. Aranjeunna yakin yén sadaya manusa ngagaduhan hak pikeun pendidikan, tuangeun, panyumputan, kasehatan dasar, hormat sareng cinta.
Langkung ti 1.1 juta barudak di Uganda kaleungitan hiji atanapi kadua kolotna pikeun HIV / AIDS. Anggota kulawarga sareng panti asuhan nyanghareupan halangan anu ageung dina nyayogikeun perawatan sareng kabersihan barudak ieu. Ku pitulung anjeun, Cic Beauty ™ bakal nyayogikeun 1 botol tina Neo Powder ™ Water-Activated Cleanser ka panti asuhan pikeun unggal botol anu dijual liwat situs kami.

Kusabab biaya pengiriman barang ka daérah anu jauh ieu, Cic Beauty ™ parantos nyiptakeun alternatif anu paling hampang anu bakal ngabantosan parobih kana kahirupan yatim ieu. Ngahasilkeun sampo anu teu nganggo cai bakal ngabantosan biaya transportasi sareng ngabantosan pikeun ngaleungitkeun cai. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal The Nyaka AIDS Orphans Project klik di dieu.

Henteu sayogi Faqs

Harita

Tab Dibuka

Harita customer

Dumasar pedaran 2 Nulis review hiji
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x