Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)

Gambar produk 1ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 2ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 3ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 4ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 5ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 6ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)

harga biasa $49.99

Rincian konsép:

* Pikeun dianggo sareng ngajempolan ngajanten sareng caang or ngajempolan kenténg sareng definisi*

Kami Adept® Complex Elixir (ngajempolan) pikeun hidrasi sareng caang dirumuskeun ku asam hyaluronic pikeun nembus jero kana korteks rambut anjeun nyalira ngalembur, soca, ngagurilap, sareng diurus.

Anjeun kedah ngalakukeun leuwih ti nginum cai pikeun menghidrat rambut anjeun. Kelembapan penting pikeun ngajaga rambut lemes sareng séhat. Nginum cai ngabantosan sél urang tetep terhidrat ti jero, tapi nalika dilarapkeun ka rambut sacara éksternal, éta henteu dihidrat salaku éféktif.

Nalika cai dianggo dina nyusun produk perawatan rambut, éta éncér bahan konci anu teras-terasan gagal nghidratkeun rambut sareng ngabantosan deui cai tina jero.

Cic beauty® parantos ngembangkeun solusi anu énggal sareng inovatif pikeun masalah ieu ku ngaleungitkeun cai tina elixir kami sareng ngagentosana ku asam hyaluronik, ngajantenkeun éksiksir urang konséntrasi sareng langkung saé pikeun cai dina cai.

Naon asam hyaluronic:

Asam Hyaluronic mangrupakeun sanyawa karbohidrat alami nu aya na awak urang sorangan. Éta tiasa ngagambar 1,000x beurat dina Uap tina hawa sakurilingna. Kusabab kasaluyuanana sareng awak urang sorangan, éta janten pelembab anu langkung épisién pikeun rambut sareng kulit sirah. Asam hyaluronik mangrupikeun bahan inti dina téknologi proprietary Adept® Complex proprietary Cic beauty's®.

Pitur konsep:

dirumuskeun sareng asam hyaluronic anu narik beurat 1,000x dina hawa tina hawa.
100% teu aya caian sareng didamel kalayan bahan-bahan anu efektif pikeun menghidrat rambut anu kaluar ti jero.
Ngandung téknologi proprietary Adept®complex kami.

Mangpaat konsép:

Solusi cai teu ngagaduhan daun rambut sareng sentuhan anu lembut sareng pliable.
ngajaga rambut dilembur, ngagurilap sareng diurus.
Enteng sareng anu ramah.
Nguap infuser mastikeun panyawat instan sareng pelembab.
Kumaha ngagunakeun konsép ieu:
Anggo pipa anu hadir sareng rambut Rambut Infuser Dual + atanapi sikat Cic Beauty®.
Eusian pipa sareng ngeusian tanghi.
Pastikeun nyimpen dina tempat anu asik sareng garing.
Pernah ngalaan atanapi di tinggalkeun sinar panonpoé langsung kusabab ieu tiasa ngirangan pagelaran sareng seungit.

Naon anu bener di jerona:
Sodium Hyaluronate (multi-molekular hyaluronix®)
Sd-alkohol 40
protéin béas dihidrolisis
Larut Kolagén
Niacinamide
D-panthenol,
Ekstrak Rosa Canina (kembang ros)
kapein
Melanin
Cuka Pyrus Malus (apel)
Maltodextrin
Minyak seungit alami
Ékstrak akar Beta Vulgaris (bit)
Polysorbate 80
Propanediol
Phenoxyethanol
Ethylhexylglycerin
Komplek proprietary Adept®

bungkusan:
1.7 OZ (50ml) botol kaca

Henteu sayogi Faqs

Harita

Tab Dibuka

Harita customer

Dumasar pedaran 3 Nulis review hiji
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x