Pangiriman Gratis Kanggo Pesenan Naon waé langkung ti $ 50 !!! Ditambah Saniter sanés Gratis kalayan mesen naon waé !!!

ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)

Gambar produk 1ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 2ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 3ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 4ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 5ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 6ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 7ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 8ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 9ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)
Gambar produk 10ngajempolan Rambut Infuser Dual + Kit (Pangecas, Kantong sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PEMBANGUNAN DUNIA)

harga biasa $49.99


* Pikeun dianggo sareng ngajempolan ngajanten sareng caang or ngajempolan kenténg sareng definisi*

Infuser rambut mangrupikeun konsep anu meunang-panghargaan sareng diajenan Dinten waktos Kageulisan coveted “inovasi penghargaan produk rambut taun 2019"

rincian:

Infuser rambut ace anu nyemprot sareng ngaoptimalkeun aix elixir karesep anjeun kana uap tiis anu henteu aya cai, ngantepkeun rambut anjeun lemes, bersinar & anu paling penting, dilembab.

Hasilna nyaéta ngagurilap, rambut beueus anu lemes, lépous sareng diurus. Éta kageulisan kedah-anu penting pikeun gaya sareng sentuhan-up.

mangpaat: 

  • Nambihan hidrét langsung sareng caang.
  • Mastikeun rambut anjeun bébas tina kulo sareng flyaways.
  • Cahaya, dibabawa, sareng tiasa diisi ulang.
  • Batre tambahan ngamungkinkeun anjeun ngeusi batre USB telepon anu cocog.
  • Bénu mewah sareng saé pikeun gaya ulang.
  • Desain ramah-pamaké. Gampang kanggo nahan, pamakean sareng ulang.

 

Kumaha gawéna:

Infuser rambut anu dicekel leungeun kami nganggo téknologi ultra-sonic pikeun nguap ngajagaan cai tanpa elixir kana titik-titik anu leutik anu bakal nembus jero kana cuticle, ngambelkeun Uap di cuticle dina tingkat korteks rambut ngajaga rambut lemes sareng pliable toél.

Kumaha ngagunakeun eta:

Ngeusian tank sareng karesep elixir karesep anjeun, sareng nganggo sakedik atanapi sakedik anu dipikahoyong.

Geser saklar (ka handap) kanggo ngahurungkeun sareng mareuman alat. Ngiringan ngagunakeun salah sahiji atanapi duanana muncung.

bungkusan:

  • 1 dicekel genggam a.ce. infuser rambut
  • 1 pangecas USB mikro nganggo kabel USB
  • 1 mini adept Complex elixir pikeun hidrasi sareng caang 15ml
  • 1 Buku pituduh / pituduh

Henteu sayogi Faqs

Harita

Tab Dibuka

Harita customer

Dumasar pedaran 3 Nulis review hiji
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari