Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)

Gambar produk 1Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)
Gambar produk 2Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)
Gambar produk 3Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)
Gambar produk 4Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)
Gambar produk 5Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)
Gambar produk 6Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)
Gambar produk 7Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)
Gambar produk 8Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)
Gambar produk 9Kaendahan Sikat sareng Infuser ngajempolan (Kalayan Ngecas sareng Sampel Elixir) Gaya Re-Gaya / Hidrasi / Seungit (DUNTUNG DENGAN PADU DUNIA)

harga biasa $49.99

Rincian konsép:


* Pikeun dianggo sareng ngajempolan ngajanten sareng caang or ngajempolan kenténg sareng definisi*

4-in-1 pinter Cic Beauty® sikat anjeun ngagaduhan salaku buuk rambut anjeun, penyemprot mikro-halimun, stimulan kulit sirah, sareng sikat detangling.

Dianggo nganggo produk ngajempolan kami (Adept® Complex Elixir), anjeun ngagaduhan anu peryogi pikeun tampilan anu sampurna, alami, sareng anu anyar.

Pitur konsep:

Sprayer mikro-halimun Ultrasonik - Téknologi nozzle bijou ultrasonik digabungkeun sareng bahan-bahan urang (Adept® Complex Elixir) produk moisturizes tanpa dampness, ngantunkeun rambut anjeun ku sentuhan pliable lemes.
Fitur merangsang kulit sirah - Manfaat péso urut sikat ngabantosan kulit sirah anjeun séhat sareng folikel rambut anjeun dirangsang, ningkatkeun efektivitas produk ngajempolan kami.
Ngecas cerdas - Sikat anjeun gaduh micro-USB anu cocog sareng umur batre anu cocog sareng global. Anjeun tiasa ngecaskeun mana waé dina sakedik 2 jam. Indikator lampu LED anu diwangun bakal ngantep anjeun terang lamun Cic Beauty® Brush anjeun siap dianggo.
Berbasis Ergonomis - Kurung mulus, melengkung cocog sareng panangan anu sampurna pikeun kontrol luar biasa sareng kanyamanan.
Bantal sikat tiasa dibasmi - bantal sikat tiasa dibeungitkeun.

Mangpaat konsép:

Kalayan nozzle biju, ngagunakeun téknologi semprot ultrasonic pikeun nganteurkeun ogé tetes lebaran kami (Adept® Complex Elixir) produk anu jero kana cuticle rambut anjeun.
Ngaleungitkeun statis pikeun ngajaga rambut anjeun tiasa diurus sareng bebas gratis.
Urut kulit sirah sareng ngarangsang folikel rambut pikeun rambut anu séhat.
Ngecas gancang nyadiakeun anjeun kalenturan anjeun peryogi pikeun ngatur rambut sareng katingali, dimana waé.

penting:

Ngeusi Cic Beauty® Brush lengkep sateuacan dianggo sakumaha pedoman manual.
Turutan pedoman dasar sareng jelas dina manual pikeun operasi anu efektif sareng hasil anu dipikahoyong.
Ngan ukur nganggo ngajempolan (Adept® Complex Elixir) nganggo alat.
Entong beuleum handapeun cai.

bungkusan:

1x Cic Beauty Brush
1x Mini Hidrasi sareng Sasaran
1x USB kabel ngecas
Botol dispenser 1x
1x Menu

Henteu sayogi Faqs

Harita

Tab Dibuka

Harita customer

Dumasar pedaran 3 Nulis review hiji
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x