Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

3-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™

Gambar produk 13-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 23-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 33-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 43-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 53-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 63-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 73-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 83-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 93-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 103-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 113-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 123-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 133-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 143-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 153-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™
Gambar produk 163-In-1 Koléksi diffuser Universal Sareng Kompleks adpt ™

harga biasa $79.00

Rincian konsép:

* Pikeun dianggo sareng Serum Adept® Complex *

Koleksi Cic Beauty® 3-in-1 Universal diffuser bakal ngarobihkeun anjeun

gaya!

Diffuser luar biasa kami ngagabungkeun sistem penciptaan curl anu serbaguna, sareng heran botani kami: The Adept® Complex Serum.

Sponges pengiriman khusus nguap Serum karesep Adept® karesep anjeun pikeun nembus cuticle rambut anjeun sareng jangkar Uap anu jero kana korteks nalika parantos ngantunkeun buuk anjeun pikaseurieun, teratur sareng gratis.

Para diffuser mirip pameunteu gaya anu tiasa ditukeurkeun pikeun nyiptakeun volum, curl sareng definisi pikeun rambut tina sadayana panjang sareng tékstur.

Mangpaat konsép:

Ngan kusabab éta serbaguna, henteu hartosna éta henteu acan khusus. Diffuser urang ngagabungkeun alat gaya anu serba guna sareng konsép patén-pending pikeun ningkatkeun kamampuan sareng ngatur.

Teu kawas kosmétik anu calik dina luhureun rambut sareng menekan keriting anjeun, sérum urang tembus leres pisan nalika rambut anjeun baseuh sareng cuticle dibuka, ngonci di lebet ti luar di luar.

Pitur konsep:

Salaku ahli salon profésional, urang ngartos pentingna ergonomics, janten urang tiasa perhatosan khusus kana detil diffuser anjeun.

Lega kantétan beuheung urang didamel khusus pikeun ngirangan galur dina panangan sareng beuheung. Ku langkungna waktos, anjeun bakal nyadar mangpaat sapertos anjeun tiasa langkung ngagemkeun gaya rambut anjeun: ngahontal hasil anu pangsaéna di bumi ku alat kualitas salon sareng rumus khusus.

Kumaha ngagunakeun konsép ieu:

Diffuser ieu ngamungkinkeun pikeun pengering halus tina rambut kerinting tanpa kulut sareng nyegah langkung-garing pikeun rambut tina sadaya tékstur.

Nyiapkeun dianggo ku ngumpul diffuser. Dasar diffuser ergonomic ngagantelkeun ka tungtung pengering anjeun. Beungeut anu ditukeurkeun ngagantelkeun kana mangkok diffuser tambahan-ageung.

Di jero basa aya dua klip kanggo nambihan span anu kalebet infus tina Adept® Complex Serum pikeun nambihan hidrasi séhat kana gaya anjeun nalika garing. Tambahkeun sababaraha tetes favorit anjeun anu Adept® Complex Serum (sakitar 5-10 tetes) dina luhureun bolu.

Gantelkeun pameunteu anu dipikahoyong sareng corak lirén tina "konci kabuka" kana posisi "kakunci ditutup".

Nganggo catcher - Tukang catcher ngamungkinkeun anjeun pikeun nyayogkeun keriting anjeun kana mangkok garing pikeun gampang gaya. Dasar ergonomic ngabantosan nyelepung anjeun dina catcher bari teu nyawat beuheung anjeun atanapi nganggo contortions. Nalika hawa panas tina pengeringna ngaktifkeun elixir dina wic dispersal, nyiptakeun uap hipu anu menghidrat jero kana korteks sareng nutup anjing rambut.


Nganggo pangatur - Gantungan anu angkat mantuan angkat akar curls beurat panjang. Anjeun tiasa nganggo kantétan pikeun coil curl ti handap sareng tahan garing, atanapi anjeun tiasa nempatkeun ramo anu caket kana akar pikeun ngangkat dasar tina curl pikeun nambihan volume. Panata na sareng catcher sering dianggo dina sési gaya anu sami pikeun nyiptakeun sareng ngaitak keriting ti akar dugi ka tip.


Nganggo lampu hawa - Beungeut pengering hawa anu béda-béda béda kalayan juru catter na anu sanésna teu gaduh jinis ramo anu aya dina anu paling diffuser. Diffuser ieu mangrupikeun desain ulang radikal sareng ciri tilu (sareng seueur) cara anu béda pikeun gaya dina hiji alat. Gantélkeun hawa udara pikeun nambihan Uap bari ngeringkeun sadaya panjang rambut, sareng sadaya tékstur. Anggo pameunteu hawa kanggo ngala buuk lempeng teuing! Éta nyababkeun pangaruh hawa-garing tanpa aya alat styling. Hawa anu hipu bakal ngajantenkeun unggal gaya anu pangsaéna. Fitur ieu mangrupikeun hiji-hiji upami anjeun hoyong naekeun salah sahiji perawatan di-bumi anjeun.

Naon anu bener di jerona:

1 Tuang diffuser nganggo kantétan (1 catcher, 1 angkat sareng hawa 1 pengering)
1 Adept® Komplek Serum 15ml
2 spons tambahan tahan panas
menu 1

P: Abdi henteu terang kumaha carana nyimpen kantétan, diffuser kuring henteu pas! Dupi éta rusak atanapi rusak?


A: Kami milih bahan anu paling luhur pikeun ékspansi anu panas sareng ingetan pikeun nyayogikeun prosés garing anu henteu garing tina curls.
Émut yén diffuser anjeun mangrupikeun énggal, sapertos sapasang sapatu anu kedah dipidamel. Ngan ukur sababaraha waktos, palastik kedah dipanaskeun, anu ngamungkinkeun mangkuk dilegakeun.

1. Upami anjeun ngagaduhan gangguan kana alat pengering niup anjeun teras ngantepkeun éta panas dugi kantétan anu haneut. Ieu bakal ngajantenkeun mangkuk janten langkung gampang dicandak ngagampangkeun sareng mareuman kantétan anu dipikahoyong.

2. Saatos parantos réngsé ngahanana, tingali mangkok éta nyalira, anjeun tiasa ningali aya dua simbol LOK sareng UNLOCK dina saban sisi mangkok kalayan garis anu aya di tengah. Dina unggal kantétan, aya jalur di boh sisi ogé gampang alignment sareng ngalampirkeun. Sakali anjeun mendakan lini dina lampiran anu dipikahoyong, saluyu sareng mangkuk sareng pulas RIGHT to LOCK and LEFT to UNLOCK.
Upami anjeun 5still ngagaduhan patarosan mangga parios kami online

P: Naha mangkokna dianggap gedé?

J: muhun! Kami parantos ngararancang khusus mangkok langkung ageung tibatan anu langkungna pikeun nyekel rambut anu langkung. Sanaos éta tiasa langkung ageung tibatan harepan, kami terang anjeun bakal tiasa gaya rambut anjeun langkung gancang tibatan sateuacanna. Bakal butuh sababaraha waktos sareng maén ngurilingan pikeun ngawasaan gaya anu anjeun pikahoyong, sareng éta henteu kunanaon! Tujuanana kami pikeun anjeun nyéépkeun waktos di kaca spion, sareng beuki waktosna goyang curls luar biasa anjeun!

T: Kumaha kuring terang yén ieu bakal cocog sareng pengering kuring?

A: Kalayan leuwih dua taun panilitian éksténsif dunya (ieu naha urang nyebat éta "universal" diffuser) kami mendakan yén ieu cocog dina dryers PALING. Upami ukuran nozzle tina cucian anjeun bentukna orbikuler (buleud) sareng kirang langkung 2inches / 52mm atanapi pengeringna mangrupikeun arah nozzle.
(Punten tingal petunjuk anu pas)

P: Naha kuring tiasa nganggo produk anu sanés?

Kami henteu nyarankeun anjeun ngagunakeun produk anu sanés di jero diffuser, upami anjeun ngalakukeun éta bakal ngarusak diffuser anjeun atanapi dryer blow. Sérum kompleks adept ™ kami dirancang pikeun dianggo sareng diffuser dina bentuk uap, panghidratan brining sareng aroma anu mewah bari nyusun rambut anjeun.

P: Naha kuring masih tiasa nganggo pangatur (volume lampiran) upami kuring ngiringan sapotong teu ngahaja?

J: Leres pisan! Prongs dirancang pikeun dirobih dumasar kana jumlah rambut anjeun. Salaku conto, upami anjeun ngagaduhan rambut anu langkung hadé langkung prong diperyogikeun pikeun nambihan polumeu. Upami anjeun gaduh rambut langkung lengkepna, anjeun tiasa ngarobih pikeun ngagampangkeun akar.

Q: Kumaha kuring ngabersihan koléksi diffuser universal 3-in-1 kuring?

A: Anjeun tiasa ngauuk diffuser dina cai haneut kalayan sabun hampang. Anggo anduk kertas atanapi bolu kanggo nyéépkeun résidu produk sareng ngawangun jalan. Pastikeun yén anjeun miceun coil jero sateuacan diberesihkeun.



Harita

Tab Dibuka

Harita customer

Dumasar pedaran 5 Nulis review hiji
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x