Pangiriman Gratis Kanggo Pesenan Naon waé langkung ti $ 50 !!! Ditambah Saniter sanés Gratis kalayan mesen naon waé !!!

Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1

Gambar produk 1Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 2Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 3Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 4Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 5Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 6Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 7Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 8Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 9Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 10Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 11Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 12Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 13Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 14Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 15Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 16Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 17Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1
Gambar produk 18Kumpulan Diffuser Universal 3-In-1

harga biasa $79.99

TEKNOLOGI BERPATEN

Rincian konsép:

* Pikeun dipaké nganggo Adept® Complex Serum

* Sérum Kompléks dijual misah 

Koleksi Cic Beauty® 3-in-1 Universal diffuser bakal ngarobihkeun anjeun

gaya!

Diffuser luar biasa kami ngagabungkeun sistem penciptaan curl anu serbaguna, sareng heran botani kami: The Adept® Complex Serum.

Spons pangiriman khusus ngejat sérum Adept® Complex karesep anjeun pikeun nembus kutikula rambut anjeun sareng kalembaban jangkar jero kana korteks nalika garing pikeun ninggalkeun rambut anjeun hérang, tiasa diatur, sareng bébas frizz.

Diffuser nampilkeun rupa gaya anu tiasa ditukeurkeun pikeun nyiptakeun volume, ngagulung, sareng definisi kanggo buuk sadayana panjang sareng tékstur.

Mangpaat konsép:

Ngan kusabab éta serbaguna henteu hartosna éta henteu khusus. Diffuser kami ngagabungkeun alat gaya serbaguna sareng konsép patén-pending kami pikeun ningkatkeun kakuatan sareng ngatur.

Beda sareng kosmétik anu linggih dina luhur rambut sareng neken kariting anjeun, sérum kami nembus jero pisan nalika rambut anjeun baseuh, sareng kutikula kabuka, ngonci beueus ti luar ka jero.


Pitur konsep:

Salaku ahli salon, urang ngartos pentingna ergonomics, janten urang perhatosan khusus kana detil diffuser anjeun.

Beuheung kantétan kantétan kami khusus dilakukeun pikeun ngirangan galur dina panangan sareng beuheung anjeun. Kana waktosna, anjeun bakal sadar manpaatna nalika anjeun tiasa langkung nyaman ngagésér rambut anjeun: ngahontal hasil anu pangsaéna di bumi ku alat-alat kualitas salon sareng formula khusus kami.

Kumaha ngagunakeun konsép ieu:

Diffuser ieu ngamungkinkeun pikeun pengering halus tina rambut kerinting tanpa kulut sareng nyegah langkung-garing pikeun rambut tina sadaya tékstur.

Nyiapkeun dianggo ku ngumpul diffuser. Dasar diffuser ergonomic ngagantelkeun ka tungtung pengering anjeun. Beungeut anu ditukeurkeun ngagantelkeun kana mangkok diffuser tambahan-ageung.

Di jero basa aya dua klip kanggo nambihan span anu kalebet infus tina Adept® Complex Serum pikeun nambihan hidrasi séhat kana gaya anjeun nalika garing. Tambahkeun sababaraha tetes favorit anjeun anu Adept® Complex Serum (sakitar 5-10 tetes) dina luhureun bolu.

Gantelkeun pameunteu anu dipikahoyong sareng corak lirén tina "konci kabuka" kana posisi "kakunci ditutup".

Nganggo catcher - Catcher ngamungkinkeun anjeun ngempelkeun curl anjeun kana mangkok pangeringan pikeun gampang dijagaan. Dasar ergonomis ngabantosan ngagulung curls anjeun kana catcher tanpa craning beuheung anjeun atanapi nganggo contortions. Nalika hawa panas tina pengering ngaktipkeun elixir dina siki dispersal, éta nyiptakeun uap hipu anu hidrat jero kana korteks sareng ngégél kutikula rambut nalika anjeun gaya.


Nganggo pangatur - Kantétan angkat tiasa ngangkat akar ngagulung panjang, beurat. Anjeun tiasa nganggo kantétan coil curls tina handapeun sareng tahan ka garing, atanapi anjeun tiasa pasang ramo caket akar pikeun ngangkat dasar curls pikeun nambihan polumeu. Angkat sareng tukang nyekel sering dianggo dina sési gaya anu sami pikeun nyiptakeun sareng ngagulung ngagulung tina akar dugi ka tips.


Nganggo lampu hawa - Beungeut pengering hawa anu béda-béda béda kalayan juru catter na anu sanésna teu gaduh jinis ramo anu aya dina anu paling diffuser. Diffuser ieu mangrupikeun desain ulang radikal sareng ciri tilu (sareng seueur) cara anu béda pikeun gaya dina hiji alat. Gantélkeun hawa udara pikeun nambihan Uap bari ngeringkeun sadaya panjang rambut, sareng sadaya tékstur. Anggo pameunteu hawa kanggo ngala buuk lempeng teuing! Éta nyababkeun pangaruh hawa-garing tanpa aya alat styling. Hawa anu hipu bakal ngajantenkeun unggal gaya anu pangsaéna. Fitur ieu mangrupikeun hiji-hiji upami anjeun hoyong naekeun salah sahiji perawatan di-bumi anjeun.

Naon anu bener di jerona:

1 Diffuser mangkok sareng kantétan (1 catcher, 1 lifter, sareng air 1 dryer)
2 spons tambahan tahan panas
menu 1
1 lénsa beureum (pikeun nunjukkeun ilham produk)

Henteu sayogi Faqs

Harita

Tab Dibuka

Harita customer

Dumasar pedaran 6 Nulis review hiji
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari