Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

Nu Nyipta sareng Inovasi

Chadwick sareng Igor mangrupikeun pamimpin di janjang rambut. Aranjeunna parantos ngirangan jam anu teu kaétang sareng ngumbara rébuan mil, sadayana dina nami atikan, sareng duanana ngalaksanakeun gelar salaku pendidik timbel di lapangan.

Chadwick parantos nguatkeun stylists sanésna ka seluruh nagara sareng kaahlian anu kedah dipotong sareng ngurus jalma anu ngagaduhan rambut keriting alami, anu sering jinis rambut anu paling nangtang. kasombongan Fair ngagero anjeunna salaku "Curl Connoisseur."

Igor nyéépkeun waktos-waktos pikeun ngadidik sareng pelatihan warna-warni di sakuliah bangsa kalayan téhnik anu paling maju. Ilham sareng pangertian seni ieu ngajurung anjeunna pikeun ngahontal tingkat master seni sareng guru.

Duanana kalebet nami parantos nyalira janten pimpinan mereun anu hoyong ningali batur suksés.

Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x