Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

Konsep Kami

"Merek Cic beauty ™ diciptakeun tina tempat pamahaman ogé tempat anu prihatin."

- Chadwick & Igor

Cic Beauty ™: Kami khusus masihan produk anu paling inovatif sareng produk berorientasi. Tujuan kami nyaéta pikeun nganteurkeun hasil anu luar biasa, ku kituna nalika anjeun ngabagéakeun dunya, rumasa: kuat, yakin jeung gaib! Sadayana anu kami lakukeun nyaéta ngabantosan anjeun ningali sareng ngaraos panghadéna. Urang ngartos kakuatan kapercayaan.

Di Cic Beauty ™, urang ngalakukeun hal anu béda, sareng kami badé ngabantosan anjeun:

Ngarobih cara pikir ...

Ngarobih cara anu anjeun lakukeun ...

Ngarobih cara anjeun katingali…

Kami yakin yén lamun muka diri kana kemungkinan anu aya, anjeun tiasa janten bagian tina hal anu saé. Kalayan set pikiran ieu, urang nyetélkeun niat pikeun nyiptakeun solusi inovatif anyar lamun datang ka rezim kaéndahan anjeun. Kami geus nyiptakeun solusi saderhana pikeun kaperluan kageulisan ayeuna.

Kami yakin yén di dunya ayeuna aturan kahiji nyaéta ieu; ngokolakeun sareng panganten lalaki sirah anu paling séhat rambut sabada kitu, gaya kumaha ogé anjeun karep. Teu aya deui anu ngan ukur hiji tampilan anu jalanna. Aya seueur penampilan na aranjeunna sadayana padamelan mangrupikeun hal anu sederhana tina wanda anjeun.

Upami parantos nyarios kieu, sadaya alat sareng produk urang damel babarengan pikeun anjeun sareng henteu ngalawan anjeun. Kalayan téknologi anu paling ayeuna aya, kami nyayogikeun solusi pikeun kaperluan kageulisan anjeun anu ngantunkeun anjeun anu nyéépkeun rambut anu saé anu séhat sareng anu langkung saé, sanés hésé éta konci!

Naon konsép Hair.Toxx?

Hair.Toxx mangrupikeun konsép multi-jasa, ahli ngarawat rambut anu ruksak jero kalayan kakawasaan antioksidan tina BRAZILIAN AÇAÍ BERRY sareng HYALURONIC ACID. Éta ngitung sareng garis produk pondok, akurat sareng target langkung saé.

Açaí Berry beunghar ku anthocyanin, anu nyayogikeun mékanisme pelindung alami pikeun setrés lingkungan. Perlindungan ieu mangrupikeun unsur konci dina tameng anu diciptakeun ku Rambut-Toxx sakitar rambut. Kakuatan anthocyanin anu aya di Açaí Berry ngajaga rambut tina degradasi poto (karusakan panonpoé) ngaliwatan tingkat antioksidan anu luhur. Radiasi UV anu aya dina sinar panonpoé tiasa janten pemangkin karusakan rambut anu serius, kalebet oksidasi melanin, degradasi amino-asam, sareng warna pudar.

Saluareun ieu, oksidasi caid dina struktur kapilér rambut nyiptakeun réaksi rantai anu permukaan rambut janten kasar sareng retak, ngalaan artina sareng korteks pikeun ngarobih salajengna sareng ngaleungitkeun bentuk sareng pola alami rambut.

Naon Manfaat És?

Éta henteu ngan ukur nahan bulu pikeun ngarusak karusakan (alami, kimia sareng lingkungan), éta ogé ngaleungitkeun serat rambut cuticle anu ngaleungitkeun, utamana anu rusak ku prosedur kimia sapertos dekolorisasi sareng kurang hidrasi sareng perawatan.

És ngabantosan nyepetkeun transfer nutrisi ka rambut sareng anu langkung penting éta ningkatkeun poténsi serapan rambut, ngamungkinkeun untaian rambut néwak tingkat anu langkung kritis sareng ngunci hidrasi.

Naon Naon Bédaan Anu Ku Jasa Layanan The?

Bedah Plastik (rekonstruksi lengkep sareng regenerasi rambut)

Perawatan pangisi anu ngeusian rambut korteks ku Asam Hyaluronik na sareng sababaraha asam amino, ngamajukeun kakuatan, résistansi sareng kalenturan ka rambut nyampurnakeun rambut anu badé kompromi sareng bentukna rambut

Subzero Cryotherapy Professional

Profesional Subzero Cryotherapy mangrupikeun jasa di-salon anu ngahontal 3.2 ° F pikeun ngajagaan sareng ngalereskeun rambut tina karusakan sareng kakurangan hidrasi. t's alignment cuticle super dipromosikeun ku suhu anu handap. (3.2ºF / -16ºC).

Éta ngalengkepan Plén Bedah Plastik * pikeun pengobatan jero: sedengkeun produk ngalaksanakeun di jero (dina korteks), subzero cryotherapy Professional bakal ngalaksanakeun tambahan di luar (dina cuticles) ngadorong perawatan lengkep anu langkung jero sareng nyiptakeun salamet-panjang bahkan saatos sababaraha shampoos

Ningkatkeun sorot 3D sareng sinar-sinar lembut sareng penyaman udara sareng palapis sareng nyocogkeun rambut.

Plex (aman: pemutihan, ngawarnaan, ngalereskeun)

Rambut anu rusak rusak tiasa ayeuna ngalangkungan perlakuan kimia kalayan henteu sieun! The Revitalizing Serum ngamungkinkeun para profésional tiasa dianggo aman salami prosedur kimia, pemutihan sareng ngawarnaan.

Protéksi PLEX MAJLIS KOMUNITAS TERBAIK SA SEMUA PROSESI KIMIA

Éta beungkeut anu ngajagaan rambut dina panyawat kimia. Éta promosi jasa pelunturan anu aman sareng ngamungkinkeun pikeun ngabodaskeun rambut salaku lampu sakumaha anu énggalna, ogé, ngantunkeun ngabodaskeun ieu langkung panjang upami teu kedah dipecat.

BARANG PROFESIONAL

Hair.Toxx mangrupikeun perlakuan anu pinuh anu nyayogikeun 3 jasa anu bénten: cryotherapy, panyalindungan plex sareng bedah plastik. Éta asalna dua ukuran pikeun nyocogkeun kana permintaan salon anjeun dina cara anu pangsaéna! Salian éta, Revitalizing Serum sayogi dina hiji versi anu tiasa dicampur dina sagala prosés kimia sareng ngajagaan rambut klien anjeun.

RUMAH KAPI BARANG

Khusus dikembangkeun pikeun manjangkeun hasil Rambut-Toxx, Talian Kamanusaan Ngurus Nyayogikeun perlindungan tambahan pikeun rambut! Vitality Shampoo and Vitality Masque nanggung jawab pikeun perawatan sapopoé sareng bébas tina parabens, sulfat sareng minyak mineral.

3 aplikasi kit mangrupikeun pangobatan anu sasih nguatkeun hasil profésional. Pikeun ngabéréskeun pangobatan bumi, urang tiasa nawiskeun Frozen Flat Besi pikeun ngajaga jasa cryotherapy.

Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x