Pangiriman Gratis Kanggo Pesenan Naon waé langkung ti $ 50 !!! Ditambah Saniter sanés Gratis kalayan mesen naon waé !!!

PROFESIONAL DAN EKALUSIA 
SADAYAH DI SALONS CERTIFIED

dimana mendakan konsep ieu

RAMBUT.TOXXmangrupikeun pangobatan anu pinuh, réstoratif anu nyayogikeun anjeun sababaraha jasa: Cryotherapy Rambut, Plex Protection, sareng Bedah Plastik. Éta aya dina dua ukuran pikeun nyocogkeun paménta salon ku cara anu pangsaéna! Sérum Revitalisasi sayogi misah kanggo dicampur salaku bagian tina sadaya prosés kimia - mayungan rambut klien anjeun sareng ningkatkeun hasil akhir.

Açai berry

ACAI BERRY DARI BRAZIL

Akonsép pikeun recovery rambut lengkep! Formula, beunghar ku Açaí Berry ti Amazon sareng Lipophilic Complex, konsép ieu ngagaduhan kakuatan pikeun ngalereskeun karusakan anu disababkeun ku agén alami, agén mékanis (kaleuleusan blowdrying, iron datar, jst.), Sareng prosés kimia (dekolorisasi, ngawarnaan , perm, atanapi santai).
  Kalayan kapasitas antioksidan nyadiakeun hydration jero sareng rekonstruksi, rejuvenating cuticle rambut. Hasilna tiasa katingali saatos aplikasi munggaran! Kalayan kapasitas antioksidan nyadiakeun hydration jero sareng rekonstruksi, rejuvenating cuticle rambut. Hasilna tiasa katingali saatos aplikasi munggaran!

Bahan asalna tina Amazon

Beunghar dina anthocyanin, anu nyayogikeun mékanisme pelindung alami pikeun setrés lingkungan, Hair.Toxx nyiptakeun taméng ngurilingan buah rambut.
   Kakuatan anthocyanin anu aya di Açaí Berry ngajaga rambut tina degradasi poto (karusakan panonpoé) ngaliwatan tingkat antioksidan anu luhur. Radiasi UV anu aya dina sinar panonpoé tiasa janten pemangkasan karusakan rambut anu serius, kalebet oksidasi melanin, degradasi amino-asam, sareng warna pudar. Salaku tambahan, pangoksidasi lipid dina struktur capillary rambut nyiptakeun réaksi rantai dimana permukaan rambut janten kasar sareng retak, ngalaan kacangan sareng korteks pikeun ngaruksak salajengna.

Subzero Cryotherapy Professional

Subzero Cryotherapy Professional nyaéta layanan di salon anu cools ka 3.2 ° F / - 16° C ngajaga sareng ngalereskeun rambut tina karusakan sareng kurang hidrasi. Suhu rendah ngamajukeun alignment super kutikula. 

Layanan penyejukan ieu ngalengkepan Palayanan Bedah Plastik Plastik * pikeun pengobatan kaluar-jero: sedengkeun produk ngalaksanakeun lebar rambut (dina korteks), Subzero Cryotherapy Professional ngaluarkeun di luar (kana cuticles), ngadorong perlakuan anu langkung jero kana strand sareng nyiptakeun pangaruh anu rada panjang sanajan saatos sababaraha shampoos!

Jieun sumanget 3D sareng raos hipu sinar ultra-jero sareng Subzero Cryotherapy Professional and Plg Surgery!

Naon Mangpaat Ais?

      Cryotherapy mangrupakeun perlakuan revolusioner anu ngalereskeun rambut anu ruksak sareng rapuh. Gawe sareng suhu anu suda pisan, éta ngalampirkeun untaian rambut anu lebet ka jero, ngalereskeun sareng ngempelkeun serat anu ruksak. Téknologi ieu ngabeku nutrisi sareng asam hyaluronic di korteks rambut, naekeun sareng manjangkeun Rawatan Penuh Rambut.Toxx.
      Perawatan kroterapi kuat sabab henteu ngan ukur ngalindungkeun rambut ngalawan karusakan (alami, kimia, atanapi lingkunganana), tapi ogé ngalereskeun serat cuticle rambut anu ngancurkeun; utamina cuticles rusak ku discolorasi atanapi kakurangan hidrasi sareng perawatan.

Sakumaha seueur Pilihan Layanan Tiasa Saluran kuring?

  • Palayanan Conditioner Warna Warna
  • Palayanan Motong Karusakan
  • Palayanan Perawatan jero
  • Palayanan Perawatan Bélengan Shield
  • Palayanan Perawatan Daérah Pelurus
    (reureuh atawa keratin)
  • Service Subzero Cryotherapy

Plex (aman: pemutihan, ngawarnaan, ngalereskeun)

CRambut anu rusak sacara rusak ayeuna tiasa ngaliwat perlakuan kimia kalayan henteu sieun! The Revitalizing Serum ngamungkinkeun para profésional tiasa jalan aman salami prosedur kimia, pemutihan, sareng ngawarnaan.

Perlindungan Plex nyayogikeun hasil anu pangsaéna pikeun sadaya prosés kimia.

Éta beungkeut anu ngajagaan rambut dina panyawat kimia. Éta promosi jasa pemutihan anu aman sareng ngamungkinkeun pikeun ngabodaskeun rambut salaku lampu sakumaha tiasa dibéréskeun ku ngantunkeun ngabodaskeun dina rambut anu langkung panjang tanpa rusak.

Langkung Ngeunaan Konsép ieu

Patalékan?
Urang BISA JAWABAN

LATIHAN JEUNG SUDAH
(SERTIFIKASI ONLINE)

Benteng Lauderdale - FL

(APLIKASI KENYATAAN REALISI KANGGOAN KOMPAK


HAIR CRYOTHERAPY (HANDS ON)


$ 99.99

Suhu és-tiis anu inovatif mangrupikeun cara anu paling keren pikeun ngabebaskeun karusakan rambut, éta mangrupikeun rekonstruksi palastik plastik énggal pikeun sadaya jinis rambut sareng gaduh kakuatan pikeun ngarobih karusakan antioksidan anu kapasitas, nyayogikeun hidrasi jero sareng rekonstruksi rambut. Hasilna tiasa katingali saatos aplikasi anu munggaran. Palayananna nyayogikeun caang, sutra sareng finale hébat pikeun rambut anu saé.

Kritéria rambut mangrupikeun jasa anu nyegerkeun rambut sabab teu ukur ngalindarkeun rambut ngalawan karusakan (alami, kimia sareng lingkungan), éta ogé ngalereskeun serat cuticle anu ngancurkeun sareng ngalereskeun karusakan internal dina rambut nangtung ti jero-luar. Gawe sareng hawa séhat, téknologi ieu ngahijikeun gizi sareng asam hyaluronik di jero rambut dina tingkat korteks, ningkatkeun rambut séhat.

Anjeun bakal Diajar:
• Kumaha anjeun tiasa ningkatkeun penjualan jasa salun anjeun ku tambahan $ 5,000 sasih
• Janten kramoterapi rambut anu disertifikasi (kadaptar dina diréktori daptar anu disertipikasi, nampi sertifikasi)
• Diajar langkung ti 5 pilihan jasa anu béda pikeun kalebet portopolio salon anjeun
• Miluan urang pikeun nyandak karir anjeun ka tingkat salajengna

KELAS ONLINE
TBD
 PM

(Téori sareng uji)

HAIR CRYOTHERAPY (TEORI sareng KANGAN ON)


$ 99.99

Suhu és-tiis anu inovatif mangrupikeun cara anu paling keren pikeun ngabebaskeun karusakan rambut, éta mangrupikeun rekonstruksi palastik plastik énggal pikeun sadaya jinis rambut sareng gaduh kakuatan pikeun ngarobih karusakan antioksidan anu kapasitas, nyayogikeun hidrasi jero sareng rekonstruksi rambut. Hasilna tiasa katingali saatos aplikasi anu munggaran. Palayananna nyayogikeun caang, sutra sareng finale hébat pikeun rambut anu saé.

Kritéria rambut mangrupikeun jasa anu nyegerkeun rambut sabab teu ukur ngalindarkeun rambut ngalawan karusakan (alami, kimia sareng lingkungan), éta ogé ngalereskeun serat cuticle anu ngancurkeun sareng ngalereskeun karusakan internal dina rambut nangtung ti jero-luar. Gawe sareng hawa séhat, téknologi ieu ngahijikeun gizi sareng asam hyaluronik di jero rambut dina tingkat korteks, ningkatkeun rambut séhat.

Anjeun bakal Diajar:
• Kumaha anjeun tiasa ningkatkeun penjualan jasa salun anjeun ku tambahan $ 5,000 sasih
• Janten kramoterapi rambut anu disertifikasi (kadaptar dina diréktori daptar anu disertipikasi, nampi sertifikasi)
• Diajar langkung ti 5 pilihan jasa anu béda pikeun kalebet portopolio salon anjeun
• Miluan urang pikeun nyandak karir anjeun ka tingkat salajengna

imah Kamanusaan sarta Studi 

Ngahasilkeun Imah Perawatan Rambut.Toxx
Ngahasilkeun Imah Perawatan Rambut.Toxx

Ngahasilkeun Imah Perawatan Rambut.Toxx

$49.00
Témbongkeun rinci
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT

FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT

$79.00
Témbongkeun rinci
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari