Pangiriman Gratis Kanggo Pesenan Naon waé langkung ti $ 50 !!! Ditambah Saniter sanés Gratis kalayan mesen naon waé !!!

Keuangan Amal

Dina Cic Beauty ™, we ngeunaan miara dimana sumbangan kami. Kami ngeunaan miara organisasi anu gaduh tanggung jawab pikeun naon anu aranjeunna nangtung. Éta sababna tim kami pariksa sacara saksama jeung nyandak waktos pikeun naliti lengkep amal anu dianggap. Kami yakin yén transparan sareng konsumén kami ku anjeun tiasa ngagaduhan katenangan karep sareng terang yén kontribusi anjeun bade ngabalukarkeun anu terhormat sareng éndah.

Aya 1.1 juta barudak di Uganda anu parantos yatim piatu ku HIV / AIDS. Seueur barudak yatim ieu hirup sareng nini-nini anu teu sanggup ngirim aranjeunna ka sakola. Nyaka terang ngeunaan 43,000 budak yatim HIV / AIDS di kidul-kulon Uganda sareng nyayogikeun 768 barudak ieu pendidikan ngalangkungan dua sakola dasar, sakola menengah kejuruan, sareng beasiswa pikeun ngiringan sakola di Uganda. Nyaka nyayogikeun pendidikan gratis, kasehatan, tuangeun, sareng cai bersih pikeun siswa di kelas binih dugi ka universitas.

 

IHTISAR

Naha henteu ieu dumasar kana tanggal anu langkung énggal? "

Sakumaha ayeuna data anjeun?

Kacuali aya waktu reureuh di IRS *, Charity Navigator nampi salinan Form 990 langsung ti IRS sakitar 3-4 bulan saatos file amal. Ku kituna, rating kami dumasar kana inpormasi anu paling ayeuna dilakukeun ku masarakat umum ku unggal amal. Kami nyebarkeun akhir taun fiskal (ditingalikeun salaku 'FYE' dituturkeun ku sasih sareng taun) dina unggal halaman rating amal supados anjeun terang waktos waktos kami nyertakeun rating.

Kitu cenah, amal dipasihan 135 dinten saatos taun fiskal kanggo nyiapkeun sareng file Formulir 990. Luareun wates waktu na, seueur amal nyuhunkeun ekstensi. Salaku hasilna, organisasi sering file na 990 dalapan dugi ka sapuluh bulan saatos taun fiskal na - anu hirup salami séktor finansial. Upami amal anu ditimbangkeun anjeun gaduh inpormasi kauangan anu lami, urang ajak anjeun ngahubungi aranjeunna sareng nyarioskeun yén anjeun ngarep-arep yén aranjeunna langkung leres. Timeliness maranéhanana dina ngalaporkeun data na bakal tiasa ngajantenkeun anjeun ngadamel kaputusan anu langkung pinter.

* Dina usum panas 2016, IRS ngagaduhan masalah téknis anu tunda pengiriman barang 990 ka Charity Navigator sababaraha bulan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari