Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

SUBZERO CRYOTHERAPY PROFESSIONAL-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS HANYA

Gambar produk 1SUBZERO CRYOTHERAPY PROFESSIONAL-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS HANYA
Gambar produk 2SUBZERO CRYOTHERAPY PROFESSIONAL-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS HANYA

harga biasa $349.99

Konsep ieu dirancang pikeun profesional anu dilisensikeun wungkul

Punten taros Kami upami anjeun resep kana item ieu.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi sareng harga pikeun Produk Pro ieu. Ieu ngan sayogi kanggo salons atanapi spa anu sanés.

Profesional Subzero Cryotherapy mangrupikeun jasa di-salon anu ngahontal 3.2 ° F pikeun ngajagaan sareng ngalereskeun rambut tina karusakan sareng kakurangan hidrasi. Formulasi beunghar dilakukeun ku kolagén, asam hyaluronic, asam hyaluronic, sareng acai berry pikeun kombinasi anu sampurna, ngajamin nyerep maksim tina kondisioner jero. Ekslusif pikeun salon, suhu na pisan rendah nyiptakeun tameng ngurilingan lambar rambut, katirisan gizi dina tingkat molekular.

hambalan 1

Ngumbah rambut sareng gentle Clarifier Shampoo. Malikan deui upami hoyong.

hambalan 2

Cabut cai anu kaleuleuwihan dina rambut nganggo anduk.

hambalan 3

Campur sérum anu révitalisasi sareng Masak anu palindung. Anggo jarum suntik sareng dosis mangkok pikeun ngukur leres:
Singkat sareng ipis: 5 ml Revitalizing Serum sareng 15 g tina Masle Protective.

Panjang sareng kandel: 5 ml sérum kalayan 20 g tina Masque.

hambalan 4

Bagikeun rambut kana1 inci bagian. Larapkeun bagian dumasar bagian. Pijet nganggo Sealock® Technique ku (nyusun produk kana rambut, ngaleungitkeun cuticle nganggo ramo anjeun sareng twisting unggal bagian pikeun nyorong perlakuan kana rambut.

hambalan 5

Plugin beusi Profesional Subzero Cryotherapy (120V atanapi 220V) sareng dihurungkeun. Antosan dugi piring kasebut "beku" (60 detik) sateuacan nganggo.

hambalan 6

Pasang beusi-és 2-3 kali dina unggal bagian.

hambalan 7

Sawaktos Anjeun salse, mareuman alat sareng cabut plancongan.

hambalan 8

Bilas rambut sareng cai tiis pikeun miceun kaleuwihan campuran. Tiupunan sareng gaya.



Henteu sayogi Faqs

Harita

Tab Dibuka

Harita customer

Dumasar 1 review Nulis review hiji
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x