Pangiriman Gratis Kanggo Pesenan Naon waé langkung ti $ 50 !!! Ditambah Saniter sanés Gratis kalayan mesen naon waé !!!

Ngahasilkeun Imah Perawatan Rambut.Toxx

harga biasa $49.00

plastik operasi 

(pinuh rekonstruksi sareng regenerasi rambut)

 

Ieu a filler anggapanana anu ngeusi nu bulu  cortex jeung na Hyaluronik asam sareng sababaraha amino asam, promosi strength, résistansi, jeung kalenturan ka nu bulu mulangkeun rambut rambut badami sareng bentukna

RAWATAN MIRACULOUS yen SEMUA DIDARAKAN PERLU

 

nu Rambut.ToxxPerawatan pinuh nyaéta pamulihan rambut lengkep! Rumusna, beunghar dina AçaíBerry ti Komplek Amazon sareng Lipophilic, ngagaduhan kakuatan pikeun ngahirupkeun sadaya karusakan anu disababkeun ku agén alami sareng prosés kimia. Kapasitas anti-oksidan na nyayogikeun hidrasi sareng ngawangun deui, ngaladéan deui cuticle rambut. Hasilna katingali saatos saatos aplikasi anu munggaran!

 

pesaing langsung:

Blond Me - Sirah Hideung / Serat -L'oreal

Henteu sayogi Faqs

Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari