Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

HAIR.TOXX RECOVERY CRYOTHERAPY TREATMENT-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS ONLY

Gambar produk 1HAIR.TOXX RECOVERY CRYOTHERAPY TREATMENT-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS ONLY
Gambar produk 2HAIR.TOXX RECOVERY CRYOTHERAPY TREATMENT-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS ONLY
Gambar produk 3HAIR.TOXX RECOVERY CRYOTHERAPY TREATMENT-AVAILABLE FOR SALON PROFESSIONALS ONLY

harga biasa $180.00

Konsep ieu dirancang pikeun profesional anu dilisensikeun wungkul

Punten taros Kami upami anjeun resep kana item ieu.

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi sareng harga pikeun Produk Pro ieu. Ieu ngan sayogi kanggo salons atanapi spa anu sanés.

Bedah plastik

(pinuh rekonstruksi sareng regenerasi rambut)

Ieu a filler anggapanana anu ngeusi nu bulu cortex jeung na Hyaluronik asam jeung sababaraha amino asam, promosi strength, tahan, jeung kalenturan ka nu bulu mulangkeun rambut rambut badami sareng bentukna

RAWATAN MIRACULOUS yen SEMUA DIDARAKAN PERLU

nu Rambut.ToxxPerawatan pinuh nyaéta pamulihan rambut lengkep! Rumusna, beunghar dina AçaíBerry ti Komplek Amazon sareng Lipophilic, ngagaduhan kakuatan pikeun ngahirupkeun sadaya karusakan anu disababkeun ku agén alami sareng prosés kimia. Kapasitas anti-oksidan na nyayogikeun hidrasi sareng ngawangun deui, ngaladéan deui cuticle rambut. Hasilna katingali saatos saatos aplikasi anu munggaran!

pesaing langsung:

Blond Me - Schwarzkopf / Serat -L'oreal

Henteu sayogi Faqs

Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x