Pengiriman Gratis Pikeun Sakur Paréntah Langkung 49

FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT

Gambar produk 1FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 2FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 3FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 4FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 5FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 6FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 7FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 8FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 9FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 10FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 11FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 12FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 13FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 14FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 15FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 16FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT
Gambar produk 17FROZEN FLAT IRON UNTUK HAIR.TOXX TREATMENT

harga biasa $79.00

Konsep ieu dirancang pikeun profesional anu dilisensikeun wungkul

Punten taros Kami upami anjeun resep kana item ieu.

Beusi beku ngahontal 23 ° F / -5 ° C pikeun nyiptakeun perlindungan anu luar biasa. Ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun klien anjeun pikeun ngajaga buukna katingalina sehat sareng ngora sareng pikeun manjangkeun umur panjang tina jasa salun anjeun.

Téh mangrupa perawatan pangisi éta ngeusian buuk korteks na asam Hyaluronic jeung sababaraha asam amino, promosi kakuatan, résistansi, jeung kalenturan ka buuk.

Cryotherapy (Perawatan És-Cold)

Éta ngalengkepan Palayanan Bedah Plastik pikeun pengobatan jero-kaluar: sedengkeun produkna dijalankeun di jero (dina korteks), Mesin Beku polah di luar (dina cuticles) promosi Caang 3D sareng ultra lemes.

Beusi beku ngajaga rambut anu rusak rusak, bahkan di bumi! Gampang panawaran sareng klien anjeun tiasa ngalakukeun éta diri pikeun buuk anu hadé usum!

Pikeun manjangkeun perawatan jasa di-salon anu katampi, Frozen Flat Iron tiasa diterapkeun ku klien di bumi. Digabungkeun sareng pangobatan perawatan bumi, ngahambat deui pangaruh tina perlakuan jero, anu ngamungkinkeun rambut tetep dilindungan langkung lami.

hambalan 1

Cabut papan termal tina beusi datar teras lebetkeun kana freezer (2 jam kirang langkung).

hambalan 2

Ngumbah rambut sareng gentle Clarifier Shampoo. Malikan deui upami hoyong.

hambalan 3

mindahkeun kaleuwihan cai dina buuk sareng anduk, atanapi anduh gusti garing.

hambalan 4

Ukur sareng nyampur 5 ml Serum Revitalizing sareng 20 g tina Masker Protective, nganggo jarum suntik sareng ukur mangkok

hambalan 5

Bagikeun rambut kana1 inci bagian. Larapkeun bagian dumasar bagian. Pijet nganggo Sealock® Technique ku (nyusun produk kana rambut, ngaleungitkeun cuticle nganggo ramo anjeun sareng twisting unggal bagian pikeun nyorong perlakuan kana rambut).

hambalan 6

Cabut papan termal tina freezer. Selapkeun kana beusi datar teras énggalkeun Perawatan És ngaléngsérkeun beusi 3 kali dina unggal bagean rambut.

hambalan 7

Bilas ku cai tiis.

hambalan 8

Tiupunan sareng gaya.
Rengse! Rambut anu rusak rusak pisan!

Q: Naon perlakuan Rambut Cryotherapy?
Ans: Hair.Toxx mangrupikeun perawatan anu pinuh anu ngalindungan rambut ngalawan faktor alami, kimia sareng lingkungan. Éta tiasa diasupkeun sateuacanna, salami sareng saatos prosedur kimia, ogé bagian tina rutin rambut potongan rambut biasa klien anjeun.

Q: Naha kuring kedah hariwang ngeunaan jinis kimia anu bahaya dina rumus Hair.Toxx?
Ans: No. Hair.Toxx bébas silikon, sulfat, phthalates, DEA, aldehydes sareng henteu kantos diuji sasatoan.

Q: Kumaha rambut.Toxx tiasa dianggo?
Ans: Salaku Hair.Toxx mangrupikeun produk multifungsi, éta tiasa dianggo kalayan sababaraha jinis jasa. Éta tiasa dianggo salaku prosés pelindung salami ngawarnaan, pemutihan sareng ngalereskeun prosedur. Pikeun perawatan lengkep, Hair.Toxx kedah dianggo unggal 10 dinten.

P: Naha abdi tiasa nganggo ngan ukur Serat Revitalizing, nganggo henteu nganggo Protective Masque?
Ans: The Protective Masque nganggo bahan aktip anu sami anu dipendakan dina Revitalizing Serum. Nanging, dimekarkeun dina bentuk panyiptakeun kanggo betah aplikasi sareng panggunaan dina perawatan rambut Hair.Toxx, hambalan katilu ieu penting dina sagala jasa pikeun hasil anu pangsaéna. Éta nyambungkeun beungkeut disulfida sésana sateuacan sareng saatos prosedur, malikeun kakuatan, struktur sareng integritas rambut.

P: Naha prosedur cocog pikeun sagala jinis bulu?
Ans: muhun. Perawatan rambut.Toxx Pinuh dikembangkeun pikeun ngabantosan jinis bulu anu rusak.

Q: Sabaraha lami aplikasi aplikasi tina Hair.Toxx nyokot?
Ans: Kusabab fungsina nganggo multi, durasi aplikasi Hair.Toxx tiasa beda-beda ti prosedur ka prosedur. Anjeun tiasa ngalebetkeun prosés kana jasa anu tos aya (jasa kondisioner warna tiasa nambihan kirang langkung 10 menit) atanapi dianggo salaku pangobatan lengkep (bedah plastik pikeun buuk). Contona, aplikasi ieu tiasa dugi ka 1 jam, tapi dianggo nalika prosés pemutihan tiasa dibutuhkeun langkung lami ti ieu.

Q: Naha nganggo Hair.Toxx salami jasa sareng perawatan parantos ngarobih waktu ngolah?
Ans: Henteu! Hair.Toxx ngan ningkatkeun hasil prosedur tanpa ningkatkeun waktos anu diperyogikeun.

Q: Naha hair.Toxx dianggo salami jasa pemutihan ngirangan pangaruh pemutihan?
Ans: Henteu naon anu dilakukeun ku Hair.Toxx nyaéta nyiptakeun beusi walirang newdisulfide sareng nangtayungan anu thyxisting, ngajagaan séhat rambut. Éta henteu nambahan atanapi nurunkeun kakuatan peroksida, éta ukur ngajaga struktur untaian.

Q: Sabaraha pangobatan perawatan Hair.Toxx kedah dirawat deui?
Ans: Éta kudu dicét sacara maksimal unggal 10 dinten, liwat aplikasi perawatan lengkep.

Q: Naha produk tiasa dilarapkeun saatos ngalereskeun?
Ans: Leres, Hair.Toxx sapinuhna cocog sareng seueur perlakuan rambut di pasar, sapertos straightening (ngagunakeun amonium thioglycolate, guanidine atanapi sodium
hidroksida), ngawarnaan sareng prosés pemutihan (sapertos ombré, balayage, sareng puncak).

P: Naon anu kedah urang laksanakeun pikeun ngalegaan pangaruh séhat sareng tetep buuk abdi ngagurilap, lancar sareng tahan?
Ans: Ngagunakeun produk anu pas ngajantenkeun sagala bédana dina hasilna ahir tina perlakuan rambut. Kami ngarékoméndasikeun pikeun ngagunakeun sakabéh garis perawatan Care.Toxx Home Care pikeun ngajaga pangaruh.

Q: Kumaha kuring ngenalkeun Hair.Toxx ka klien kuring?
Ans: Tanyakeun ka klien anjeun upami aranjeunna hoyong "Bleaching Service Upgrade" atanapi "palayanan kondisioner warna". Kéliuna bakal naroskeun: "-Ua nya?" Tanggepan anjeun bakal: "-Batur anu bakal ngajantenkeun rambut anjeun, langkung séhat sareng warna anjeun bakal tahan deui. Abdi badé nyampur Serum Revitalizing kana warna anjeun teras nerapkeun Protéksi Masque pikeun ngégél cutikel. Bakal nyieun bédana ageung pikeun kaséhatan rambut anjeun.

P: Jenis perawatan pangropéa bumi tiasa disarankeun?
Ans: Kami nyarankeun garis pangropéa, anu ngajamin hasil anu berkepanjangan:
• És besi beusi kit -infused sareng Açaí Berry
• Cic Rambut Infuser (Dual +, Pangantén Sikat atanapi Grooming Sikat)

Q: Naha pangropéa di bumi kedah dianggo unggal dinten?
Ans: Gumantung kana sabaraha kali rambut dibasuh pangaruh perlakuan tiasa langkung lami. Panggunaan poean perawatan pangropéa di bumi ngabantosan ngajaga panyalindungan ieu sanaos ngumbah rambut rutin dina saminggu.

Q: Naon nyaéta Perawatan Cryotherapy?
Ans: Perawatan Cryotherapy nyaéta cara paling tiis pikeun freeze rambut rusak. Samentawis Serum Revitalizing sareng Masque Protective masihan nutrisi penting pikeun ngabereskeun rusak kana hasil. Éta ngabebaskeun gizi anu penting langsung kana senar éta, nyayogikeun tingkat serapan tambahan tina kauntungan Açaí, Hyaluronic Acid sareng Lipophilic Complex. The Cryotherapy nyadiakeun dorongan anu luar biasa pikeun hasil. Éta ngabebaskeun gizi anu penting langsung kana senar éta, nyayogikeun tingkat serapan tambahan tina kauntungan Açaí, Hyaluronic Acid and Lipophilic Complex.

P: Tiasa ahli Propesional Subzero Cryotherapy atanapi Frozen Flat-Iron tiasa dianggo pikeun ngalereskeun rambut?
Ans: Henteu dipilih sacara khusus pikeun merangsang Rawat-Rawatan rambut.Toxx.

Q: Kumaha Kumaha Perawatan Cryotherapy?
Ans: Éta tiasa dianggo ku katirisan gizi anu aya dina Perawatan Rambut.Toxx Full nalika aranjeunna ngahubungan sareng buuk. Ieu ngonci dina kadar panyerapan anu luhur sareng ngajamin yén rambut nampi kauntungan anu maksimum tina pengobatan.

Q: Sabaraha lami papan termal Frozen Flat-Beusi tetep di freezer?
Ans: Papan termal kedah di freezer sahenteuna 2 jam sateuacan ngamimitian perlakuan sareng sakali kaluar tina freezer aranjeunna kedah dianggo saatosna.

P: Naon anu kedah kuring lakukeun pikeun nganggo Frozen Mainein?
Ans: Anjeun kedah nyambungkeun alat Subzero Cryotherapy Professional dina colokan listrik na dihurungkeun dina tombol situs. Alat bakal siap dianggo saatos 60 detik. Paskeun beusi datar dina rambut. Nalika anjeun atos, mareuman tombol situs na cabutkeun tina kakuatan sareng ngusap tempat tina kaleuwihan produk.

P: Naon bédana antara Subzero Cryotherapy profésional sareng Frozen Flat Iron?
Ans: The Subzero Cryotherapy Professional mangrupikeun peralatan ekslusif di-salon sareng ngabutuhkeun pangaweruh khusus pikeun dianggo sareng angkat ka suhu anu langkung handap dibandingkeun sareng Frozen Flat Iron. Frozen Flat Besi nyaéta beusi datar anu gampang dianggo sareng tiasa dipasang ku saha waé di bumi.
Tutup (esc)

kaluar

Anggo popup ieu pikeun nampilkeun daptar daptar dérék. Alternatipna nganggo aplikasi saderhana salaku tindakan pikeun numbu ka hiji produk atanapi halaman.

Diverifikasi umur

Ku ngaklik asupkeun anjeun parantos mastikeun yén anjeun lami ngirangan alkohol.

neangan

Karanjang balanja

gorobag Anjeun ayeuna kosong.
balanja kiwari
x